Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Керуючий справами УПЦ відправив молебень перед відкриттям ярмарку “Дари Київщини”

11 жовтня на ринку «Столичний» було відкрито Міжнародний ярмарок-фестиваль «Дари Київщини», що вперше проводиться в Україні з ініціативи Київської міської державної адміністрації та за підтримки префектури Греції.
Відкриваючи ярмарок, зі вступним словом до гостей та організаторів звернувся Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Йосипович Присяжнюк.
З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, участь у відкритті ярмарку взяв керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, який зачитав вітальне слово Його Блаженства та побажав всім допомоги Божої.
Після взаємних вітань митрополит Бориспільський і Броварський Антоній у співслужінні митрополита Петри і Херронісу Нектарія та митрополита Рефімнського Євгенія звершив молебень на призвання допомоги Божої перед початком всякої доброї справи.
На урочистості також були присутні: голова Київської обласної ради Олександр Качний, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олександр Сень, посол Греції в Україні Васіліос Пападопулос, секретар Київської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, клірики Критської Православної Церкви та інші високопосадовці.
Міжнародний ярмарок-фестиваль «Дари Київщини» та виставка «Критська осінь 2013″ проходитимуть на ринку «Столичний» у селі Софіївська Борщагівка (Києво-Святошинський район Київської області) з 11 по 14 жовтня.