Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Розпочала роботу пересувна фотовиставка «Сім’я: формула любові»

6 жовтня у вінницькій галереї «ІнтерШик» відбулося відкриття фотовиставки «Сім’я: формула любові». Всеукраїнська пересувна фотовиставка – це проект-переможець конкурсу «Православна ініціатива», організований редакцією православного жіночого журналу «Самарянка».
У Вінниці виставка проходить з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона та за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Союз православних жінок».
Урочисте відкриття розпочала депутат Вінницької обласної ради Сулімова Світлана Іванівна, котра є керівником вінницького осередку «Союзу православних жінок».
Також слово мали секретар Вінницької єпархії протодиякон Владислав Демченко та керівник єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Агафангел Давидовський. «Представлені на виставці фото залишають глибокий слід у душі, тому що на них показана справжня любов. Нехай же ця щирість пробудить в наших серцях світлі почуття та допоможе нам змінитися на краще у своїх сімейних відносинах» — зауважив отець Владислав.
Після цього до глядачів звернулася головний редактор журналу «Самарянка» Катерина Немчинова. Вона презентувала своє видання та подякувала всім, хто потрудився над організацією виставки.
Ознайомитися з фотовиставкою можна буде до 8 жовтня включно. На базі виставки також діятиме лекторій. Лекції проводитимуть священики Вінницької єпархії разом з запрошеними психологами. Розклад лекцій наступний:

6 жовтня
14.00 – Секрети сімейного щастя. Чому з родини йде любов?
16.00 – Творча зустріч з редакцією журналу «Самарянка».
17.00 – Секрети сімейного щастя. Шляхи подолання сімейних криз.

7 жовтня
12.00 – Любов і закоханість: як відрізнити. Чи буває кохання з першого погляду? Яка любов справжня?

8 жовтня
12.00 – Стосунки до шлюбу. Про шлюбі та сім’ї. Навіщо люди одружуються?
17.00 – Сім’я як таїнство. Про особливості подружньої любові. Сімейна ієрархія.