Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОДЕСА. Представник Синодального відділу благодійності взяв участь у міжнародному форумі, присвяченому 24-й річниці створення руху «Анонімних Алкоголіків»

В місті Одесі відбувся міжнародний форум, присвячений 24-й річниці створення місцевого руху «Анонімних Алкоголіків». Участь в роботі форуму взяли 680 чоловік з усіх регіонів України, а також Росії, Білорусі, Польщі, Литви, Фінляндії, Швеції, Молдови та Ізраїлю.
Від Української Православної Церкви участь в роботі Форуму участь взяв представник Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ священик Лука Звягінцев, який передав учасникам привітання та благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.
Отець Лука також взяв участь в робочій групі Форуму, де узгоджувались спільні позиції для подальшої співпраці Православної Церкви та «Товариства Анонімних Алкоголіків України». Зокрема,було прийнято рішення запрошувати представників Церкви для участи у спільних соціальних проектах по боротьбі з алко- та наркозалежністю.