Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Августин взяв участь у Фестивалі духовної пісні

13 вересня у Будинку культури смт. Рокитне відбувся Фестиваль духовної пісні, присвячений 1025-річчю Хрещення Київської Русь та виставка духовної літератури й старинних богослужбових книг.
У святі взяли участь: заступник голови Рокитнянської районної державної адміністрації Кононець Л.П., голова Рокитнянської районної ради Осінська С.П., благочинний протоієрей Олександр Тарасюк та духовенство Рокитнянського благочиння.
На запрошення керівництва району у заходах також взяв участь архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин. Владика виступив з вітанням, побажавши духовного процвітання Рокитнянському краю та Божої допомоги усім трудівникам у цій нелегкій та надзвичайно важливій справі. Згідно рапорту благочинного округу, архіпастир вручив церковні ордени церковним благодійникам та клірикам Рокитнянського району, що їх удостоїв Блаженніший Митрополит Володимир, а також благословенні архієрейські грамоти.
Свято продовжилось виступами церковних хорів храмів: Різдва Пресвятої Богородиці смт. Рокитне, святителя Миколая села Запруддя, Покрова Пресвятої Богородиці села Ромашки. Приємно врази глядачів своїм виступом діти недільної школи при храмі Різдва Пресвятої Богородиці смт. Рокитне. Порадували слухачів концерту і місцеві народні ансамблі «Дивограй», «Гармонія» та «Барви», а також інші сольні виконавці району.