Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Чудодійна ікона Божої Матері Одігітрія Байтальська перебуває у столиці

30 червня до храму Всіх святих, розташованого на Лісовому кладовищі, з Одеської області прибули паломники з іконою Пресвятої Богородиці Одигітрія Байтальська.
Майже 300 чоловік очікували на прибуття ікони, біля котрої багато людей отримували зцілення від різних хвороб і навіть є випадки від онкозахворювань.
На святкове богослужіння і молебень до храму Всіх святих, настоятелем котрого є ієрей Олександр Барібан  також прибули  священники: Сергій Вейга та Володимир Боєчко. Після служби навколо храму був проведений хресний хід.
Ікона Божої Матері Одігітрія Байтальська, що постійно перебуває у храмі Різдва Пресвятої Богородиці с.Байтали Одеської області, настоятелем котрого є протоієрей Антон Кумпете й досі не відкриває секрету свого походження.
З’являється багато нових свідчень зцілень від святині, тому прихожани храму завели книгу, у котрій ведуть запис допомоги Богородиці.
Велика чисельність паломників прибуває до ікони Божої Матері. Також й члени РГО «Дзвони Чорнобиля Києво-Святошинського району» і сестри милосердя, на запрошення настоятеля храму отця Антона часто відвідують святиню.
Тому РГО «Дзвони Чорнобиля Києво-Святошинського району» запрошує всіх православних християн до храму Всіх святих Лісового кладовища для поклоніння іконі Божої Матері.
Дістатись до храму Всіх святих можна від ст.метро Лісова, трол.№37.
Перебуватиме ікона  Божої Матері Одігітрія Байтальська у храмі до 12 липня.