Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Пройшла міжнародна конференція «Православна Україна та суспільство» присвячена святкуванню 1025-річчя Хрещення Русі

13 липня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира у м. Києві, в конференц-залі представництва Росспівробітництва в Україні пройшла міжнародна конференція «Православна Україна та суспільство» присвячена святкуванню 1025-річчя Хрещення Русі.
Конференцію організували громадська організація «Центр підтримки канонічного православ’я» — голова правління — Сергій Фільчашкін та громадська організація «Євразійська ініціатива» — голова — депутат Верховної Ради II скликання, кандидат політичних наук Іван Симоненко.
В конференції взяв участь вікарій Київської Митрополії, єпископ Васильківський Миколай.
В ході проведення конференції були обговорені питання відносно участі громадських організацій в просвітницькій діяльності Української Православної Церкви, в місіонерській роботі єпархій УПЦ та в ствердженні православної віри в Україні. Учасники конференції торкнулися і важливих питань щодо святкування ювілею — 1025- річчя Хрещення Русі.