Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Для вихованців недільних шкіл храмів проведена ознайомча екскурсія по спортивному комплексу «Чайка»

21 липня, з благословення Блаженішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, з ініціативи Єпархіального Інформаційно-просвітницького відділу Київської єпархії та ТСО України, в рамках початку співробітництва Київської єпархії та ТСО України, за підтримки Єпархіального відділу релігійної освіти та катехизації Київської єпархії та ТСО України на спортивному комплексі «Чайка» проведена ознайомча екскурсія для вихованців недільних шкіл храмів м. Києва.
Єкскурсію провів настоятель храму Різдва Божої Матері (Петропавлівська Борщагівка) Святошинського благочиння м. Києва протоієрей Володимир Соломаха.
Під час відвідання комплексу дітям та їх батькам було показано спортивні автомобілі, закритий парк механиків та проведено показовий урок екстремального водіння автомобіля. Також діти змогли побачити змагання чемпіонату України з картингу.
У наступних зустрічах планується відвідання аеродрому, змагань з авіамоделювання та змагань автомобільних моделей, а також проведення початкових уроків їзди на картингах.