Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. В галереї “Соборна” відбувся круглий стіл за участю журналістів православного журналу “Фома”

17 липня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, в галереї «Соборна» за участю журналістів найавторитетнішого в Росії православного журналу «Фома» відбувся круглий стіл на тему: «Сімейне читання в сучасному православному журналі: як, про що і для кого?».
Учасниками дискусії стали письменник, публіцист, редактор розділу «Віра» в журналі «Фома», літературний редактор книжкової серії «Настя и Никита» Олександр Ткаченко, керівник спеціальних проектів журналу «Фома» Олексій Соколов та регіональний представник журналу «Фома» в Україні Владислав Головін.
На круглому столі обговорювалися питання стосовно того, що читати дітям і як їм привити любов до читання в сучасному світі. Під час зустрічі відбулася презентація дитячого проекту журналу «Фома» під назвою «Настя и Никита».
Книжкова серія «Настя и Никита» — це добрі історії сучасних талановитих авторів для дітей від 5 до 11 років. Книги серії мають зручний формат (24 сторінки) та ідеально підходять як для сімейного читання, так і для дітей, які тільки вчаться читати самостійно.
За матеріалами сайту www.duhcenter.in.ua