Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ШЕПЕТВКА. Молодіжна організація єпархії провела акцію до дня доброти

17 лютого, члени молодіжної православної організації «Гроно істини», за благословенням єпископа Діонісія провели акцію до дня доброти.
Цьогоріч православна молодь організувала благодійну акцію — годувала безхатченків. Шестеро її учасників — ієрей Олександр Сєнгєєв, Ольга Сєнгєєва, Марія Гончарова, Наталія Яременко, Олена Березюк та Наталія Форкун приготували страви та частували ними знедолених людей біля Свято-Михайлівського кафедрального собору. Православна молодь закликала перехожих бути відкритими та чуйними один до одного й не забувати про милосердя, яке важливо проявляти щодня до ближнього свого.
— Я вважаю, що День спонтанного прояву доброти — це гарний привід, щоб нагадати людям про справжні цінності нашого життя, — пояснив священик Олександр Сєнгєєв. — За 10 хвилин нам вдалося нагодувати приблизно 15 чоловік. Коли ми роздавали їжу, безхатченки дякували за підтримку. Звісно, це лише маленька крапля в морі, але учасники православної «молодіжки» переконані, що навіть така маленька порція доброти та милосердя здатна зцілювати від душевних мук та недуг всіх людей.