Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Віце-прем’єр-міністр України і губернатор області привітали архієпископа Єфрема з Днем Ангела

На адресу керуючого Криворізькою єпархією архієпископа Криворізького і Нікопольського Єфрема надійшли вітальні листи від Віце-прем’єр-міністра України Вілкула О.Ю. та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Колєснікова Д.В. з нагоди святкування Дня Небесного Покровителя владики Єфрема – преподобного Єфрема Печерського, єпископа Переяславського.
У вітальному слові Віце-прем’єр-міністра сказано:
«Ви присвятили себе відповідальній справі – розбудові та розвитку України, служінню українському народові та Українській Православній Церкві.
Цілеспрямованість та працелюбність вирізняють Вас як талановитого організатора та авторитетного керівника.
Щиро зичу Вам міцного здоров’я і наснаги на довгі роки. Успіхів Вам у розпочатих справах, перемог і здобуття нових вершин заради розквіту та добробуту нашої держави та Святої Матері-Церкви!».
У вітальному листі голови облдержадміністрації говориться:
«Ваш життєвий шлях, відданість благородній справі заслуговують на глибоку повагу. Присвятивши своє життя служінню Господу, Ви відроджуєте віру в серцях людей, підтримуючи нас своєю молитвою, мудрою порадою і глибоко духовним словом проповіді.
Ваша невтомна пастирська праця сприяє утвердженню духовності, гуманізму, добра в нашому суспільстві, а керована Вами Криворізька єпархія Української Православної Церкви послідовно розвиває місіонерську та соціально значущу діяльність.
У світлий день Вашої духовної радості бажаю Вам, Ваше Високопреосвященство, міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, подальшої плідної діяльності на благо Церкви Христової та українського суспільства».