Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Представник Синодального відділу благодійності взяв участь у форумі, присвяченому річниці утворення руху Анонімних Алкоголіків

23 лютого в Пущі-Водиці відбувся міжнародний форум, присвячений 24-й річниці утворення руху Анонімних Алкоголіків в Україні.
У форумі взяли участь близько 600 делегатів і гостей з 27 міст України, а також представники Росії, Білорусі, Литви, Польщі, Молдови, США, Ізраїлю.
Вітальне слово від Блаженнішого Митрополита Володимира оголосив співробітник Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ священик Лука Звягінцев.
У рамках роботи форуму учасники відвідали наркологічну клініку «Соціотерапія», де провели бесіди з пацієнтами та персоналом лікарні з метою поліпшення організації допомоги стражденним і наступності в наданні цієї допомоги.
По лінії Відділу благодійності проводяться спільні проекти з організаціями «Православна Київщина», всеукраїнською благодійною організацією «За право на життя», Центром реабілітації алкоголіків і наркоманів при монастирі Савви Освяченого м. Мелітополя та ін. Всі ці проекти спрямовані на надання допомоги алко- та наркозалежним.