Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. У єпархії відбулась вікторина «Що, де, коли»

22 лютого, вихованці воскресної школи Житомирського Спасо-Преображенського кафедрального собору, Свято-Успенського архієрейського собору, що на Подолі та Свято-Покровського храму, що на Крошні, зібралися разом для спільного духовного відпочинку.
Дітки разом співали, показували свої таланти, розповідали вірші та різні цікавинки, але головним під час цих декількох годин стало проведення доволі популярної і розвиткової ігри «Що, де, коли?». Вихованці духовних шкіл створили три команди, кожна з яких мала своєрідну назву. Оцінювали відповіді юних учасників священики, зокрема духовний наставник недільної школи, ієрей Миколай Синюк, клірик архієрейського собору, прот. Володимир Ігнатюк та клірик кафедрального собору, ієрей Михаїл Коваленко.
На святкове дійство зібралися викладачі, дітки, батьки та гості. Активно відповідали усі учасники, але потрібно було визначити кращих. Перемогу отримали вихованці Свято-Покровського храму, друге місце отримали дітки із недільної школи Спасо-Преображенського кафедрального собору, третє — учні Свято-Успенського архієрейського собору, що на Подолі. Солодкі подарунки, календарикі, блокноти та почесні грамоти не обминули жодну команду, а окрім всього цього на діток чекав смачний торт!
Своїми виступами, талантами та просто дитячими посмішками вихованці подарували присутнім незабутні хвилини радості, а також гарного духовного настрою.