Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦКИЙ. Архієрейське привітання прот. Сергію Теслюк з 30-ти річчям священицької хіротонії

Ваше Високопреподобіє!
Всечестний отець Сергій!

Вже шістдесят п ‘ять років Ви служите Богові, як християнин і ЗО років служите Йому, як пастир Церкви!
Благословен Бог, що дарував Вам кріпость і силу твердо пройти на протязі усіх цих років багатотрудне поприще пастирського служіння!
Багато храмів Хмельниччини бачили у Вашій особі свого настоятеля, багато з них Ви побудували власноручно.
Одному Господу відомо, скільки дорогоцінних зерен Євангельського вчення за ЗО років пастирства посіяно Вашою досвідченою рукою у серця Ваших прихожан, які сьогодні приносять щедрі плоди віри і добрих справ!
Ваше добре серце на протязі усього цього часу завжди знаходило і знаходить слова втіхи і добра для кожного, хто переступає поріг храму та має потребу у духовній опіці!
Високі священничеські і Державні нагороди, якими Ви були нагороджені за сумлінне служіння, ніколи не послужили приводом для гордості, адже Вашим правилом у складній діяльності духівника завжди були та є кротість і смирення.
Ці чудові риси Вашого характеру ведуть до Вас серця усіх тих, хто Вас знає і шанує, народжуючи почуття вдячності та щирої любові.
Тож, приміть, дорогий отець Сергій, у цей святковий день моє Архіпастирське вітання з побажаннями міцного здоров’я, миру, злагоди та усього необхідного для життя і спасіння! Пресвята Владичиця Богородиця нехай хранить Вас під Кровом Своїм і продовжує дні Вашого життя на многая і благая літа!

З любов’ю у Христі

Керуючий
Хмельницької єпархії УПЦ