Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Августин зустрівся з ЗМІ

23 серпня, у приміщенні Центру культурних та соціальних зв’язків у м. Біла Церква відбулася зустріч архієпископа Білоцерківського і Богуславського Августина з місцевими журналістами.
У ході спілкування владика дав відповіді на запитання, що цікавили журналістів. Зокрема, архієрей поділився своїми планами щодо подальшого життя єпархії (створення нових єпархіальних відділів та православних братств різного профілю). Архієрей висловив вдячність своїм попередникам на кафедрі, які створили сприятливі умови для подальшого розвитку єпархії. Владика також відповів на запитання учасників зустрічі про його оцінку щодо релігійної ситуації в місті, висловив своє бачення шляхів врегулювання релігійних проблем, які існують в єпархії.
На завершення, владика подякував директору Центру культурних та соціальних зв’язків Драчовій Тетяні Михайлівні за допомогу в організації зустрічі, а представників місцевих мас-медіа закликав до об’єктивного висвітлення усіх сторін церковного життя в єпархії, а також конструктивних коментарів і побажань.