Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ШЕПЕТІВКА. Єпископ Діонісій відзначив день архієрейської хіротонії

18 червня, єпископ Шепетівський і Славутський Діонісій молитовно відзначив день своєї архієрейської хіротонії та звершив Божественну літургію у Свято-Михайлівському кафедральному соборі м.Шепетівка.
Владиці літургію співслужили: настоятель кафедрального собору прот.Михайло Мацола, намісник Свято-Різдво Богородичного Городищенського чоловічого монастиря архім.Роман (Кимович), благочинний Славутського округу прот.Петро Мельничук, благочинний Полонського округу прот.Іоанн Ткачук, благочинний Білогірського округу прот.Олександр Теравський, благочинний Теофіпольського округу прот.Сергій Філик, благочинний Шепетівського округу ієром.Питирим (Пилипчук) та духовенство єпархії.
По завершенні літургії був відправлений подячний молебень, після якого   єпископ Діонісій у своєму зверненні до присутніх висловив в першу чергу подяку Господу Богу, Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому митрополиту Київському і всієї України Володимиру та Священному Синоду, який обрав його рік тому єпископом Шепетівським і Славутським.
В свою чергу правлячого архієрея привітали з днем хіротонії духовенство, чернецтво та миряни. Бажали владиці міцного здоров’я та многих і благих літ земного життя. Дякували за батьківську любов, мудрість та молитовну підтримку.