Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛЬВІВ. Вікарій єпархії єпископ Дрогобицький Філарет мав зустріч з делегацією Галицьких скаутів

4 червня, в день Святого Духа, після Божественої літургії у Свято-Георгіївському храмі вікарій   єпархії єпископ Дрогобицький Філарет прийняв делегацію молоді Застави «Львів» Федерації Скаутів «Галицька Русь», яку очолили Президент ФСГР Кирило Арбатов та начальник Застави «Львів» Данило Бондар.
Скаути привітали владику з великим святом та розповіли про свою участь у Всеукраїнського скаутського форуму до відзначення 100-річчя українського скаутського руху, який урочисто розпочався на Софійській площі Києва та 4 дні проходив на мальовничих берегах р. Рось на Черкащині та про підсумки заходу, учасниками якого стало понад 1700 молодих людей з України та шести держав Євразійського регіону.
У своєму зверненні до галицьких скаутів єпископ Філарет наголосив на тому, що ось такими прикладами взаємоповаги, дружби та спільної діяльності молодь надає сучасному суспільству важливий сигнал та заклик до об’єднання навколо загальнолюдських цінностей.
На завершення зустрічі скаути отримали благословення Його Преосвященства на подальшу діяльність та слова підтримки і готовності сприяти реалізації ініціатив молоді єпархії зі сторони Владики Філарета.