Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Представники КДАіС беруть участь в роботі Міжнародного табору «Слов’янська співдружність – 2012»

20 червня, на базі курортно-оздоровчого комплексу «Гамма» (Краснодарський край) почав роботу XI-й Міжнародний літній табір студентського активу «Слов’янська співдружність».
Традиційно організаторами заходу виступають: Міністерство спорту, туризму і молодіжної політики Російської Федерації, Федеральне агентство у справах молоді РФ, Навчальний комітет РПЦ, комітет у справах молоді та туризму Курської області.
Київська духовна академія є активним учасником співдружності вже протягом декількох років. Цього року з благословення ректора КДАіС архієпископа Бориспільського Антонія столичні духовні школи представляють студенти Антоній Малков (II-курс КДА) і Геннадій Денисенко (I-курс).
У перший день роботи табору в конференц-залі комплексу пройшов «Студентський форум», де голова комітету у справах молоді та туризму Курської області О. Чортова ознайомила учасників з програмою та побажала продуктивної роботи з розвитку міжнародного молодіжного співробітництва.
Після цього студенти зібралися на творчий вечір, де змогли прийняти участь в різних конкурсах. Представники духовних навчальних закладів спільно виконали українські та російські народні пісні.