Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Вікарій Київської Митрополії архієпископ Білогородський Николай взяв участь в урочистих заходах з нагоди чергового випуску Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ «КПІ»

2 червня, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира та на запрошення керівництва Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут”, архієпископ Білогородський Николай взяв участь в урочистих заходах з нагоди чергового випуску у навчальному закладі. Традиційно урочистості пройшли на території Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років”.
На урочистостях були присутні: голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Геннадій Резніков, проректор з науково-педагогічної роботи НТУУ «КПІ» Геннадій Варламов, представники Посольства Казахстану та державних органів влади.
Вітаючи молодих офіцерів, владика закликав їх із високою відповідальністю виконувати свій службовий обов’язок та окропив святою водою.
Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації (ІСЗЗІ) є структурним підрозділом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» та входить до системи професійної підготовки кадрів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Інститут створено згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2006 року № 658-р та на підставі Закону України «Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України» на базі спеціального факультету СБ України Військового інституту телекомунікацій та інформатизації НТУУ «КПІ», дислокується на площах НТУУ «КПІ» і користується його навчально-матеріальною базою.