Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбулося засідання Вченої ради КДА

30-31 травня, в Київській духовній академії під головуванням ректора Київської духовної академії та семінарії архієпископа Бориспільського Антонія відбулося засідання Вченої ради, на якому було підведено підсумки минулого навчального року.
В перший день роботи, 30 травня, основним пунктом порядку денного було проведення захистів кандидатських дисертацій та дипломних робіт.
31 травня Вчена рада Київської духовної академії продовжила свою роботу. На початку засідання проректор КДА з навчальної роботи доцент архімандрит Климент (Вечеря) від імені професорсько-викладацької корпорації привітав ректора КДАіС Високопреосвященнішого Антонія, архієпископа Бориспільського з п’ятою річницею перебування на посаді ректора Київських духовних шкіл.
Після чого відбувся захист двох кандидатських дисертацій. Потім вченою радою були затверджені протоколи із захисту дипломних робіт Далі за регламентом були заслухані звіти за 2011/2012 навчальний рік: проректора з навчальної роботи доцента архімандрита Климента (Вечері); проректора з виховної роботи архімандрита Маркела (Павук); проректора з науково-богословської роботи доцента В.В. Буреги; вченого секретаря протоієрея Володимира Коцаби, який також повідомив членам Ради про проведену позакласну роботу протягом 2011/2012 навчального року; економа ієромонаха Іларіона (Костреця); завідувача бібліотекою ігумена Олексія (Коваля); відповідального редактора офіційного сайту КДАіС ігумена Сильвестра (Стойчева); Звіт про роботу СЗН за 2011/2012 навчальний рік був зачитаний заступником завідувача заочного сектору П.В.Комаровим.
Також свої звіти надали завідувачі кафедрами.
В кінці засідання архієпископ Антоній подякував співробітникам за пророблену роботу.