Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.03.2012. ЛУЦЬК. Розпочалися місіонерські поїздки студентів ВДС

14 березня, з благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта відбулась перша місіонерська поїздка у дні Великого Посту студентів Волинської духовної семінарії. Із підготовленою програмою семінаристів тепло прийняв благочинний Горохівського округу протоієрей Олександр Пасічник разом із духовенством і прихожанами храмів благочиння.
Також у залі було присутньо багато молоді, котра із зацікавленням спостерігала за подіями, що відбуваються на сцені будинку культури.
У програму входили проповіді, сценки, богослужбові піснеспіви, котрі носили покаяннний зміст. Мета такого дійства — нагадати і розповісти людям зміст справжнього покаяння і щирої молитви. Керівником роботи, котру проводили студенти, є викладач Волинської духовної семінарії священик Роман Якубович.
Місіонерська діяльність семінаристів справила неабияке враження на людей, адже не кожного дня зустрінеш молодих хлопців, котрі своїми власними зусиллями прагнуть покращити цей світ і нагадати людям те, що забулось під суєтою буденних днів, і мирських похотей.
Багато хто, після проповідей і лекцій можливо зробили для себе висновки, інші це пізніше осягнуть, та те, що більша половинна залу не залишилась до цього байдужою, вже залишає за собою бажати кращого, і покладати надії на те, що все що було сказано буде реалізовано у житті.