Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.02.2012. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. У єпархії відкрилася православна виставка

З 21 по 26 лютого у театрі ім. Старицького з благословення Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія відкрилась православна виставка «Православна Україна на Хмельниччині».
Перед початком відкриття виставки, був відслужений молебень перед початком всякої доброї справи, який звершив митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній у співслужінні духовенства кафедрального собору м. Хмельницького та учасників виставки у священному сані.
По завершенні молебну, до усіх присутніх звернувся митрополит Антоній, який в своєму слові, висловив надію, що, маючи місіонерсько-просвітницьке спрямування, виставка послужить на благо хмельничан і гостей міста.
Відвідувачі виставки мають можливість оглянути а також придбати святкові подарунки, духовну літературу, ікони, церковне начиння, вироби з срібла, оренбургські платки, відео та аудіо продукцію, мед, та багато іншого.
Мета виставки — відродити і відкрити красоту і глибину православної культури, вернутися до витоків споконвічних християнських цінностей та зберегти і примножити духовний скарб Православ’я.
В роботі виставки приймають участь виробники Церковного начиння і Православного видавництва України, Росії, Білорусії, монастирі та приходи. Слід зазначити, що така виставка уже в четверте проходить у єпархії.