Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.02.2012. ЛУЦЬК. Відбулися збори голів духовно-просвітницьких відділів благочинь єпархії

16 лютого, у робочому кабінеті митрополита Ніфонта відбулись збори голів духовно-просвітницьких відділів благочинь єпархії. Очолив зібрання митрополит Луцький і Волинський Ніфонт. Головна тема зборів – місіонерські поїздки студентів ВДС у дні Великого Посту по районних центрах Волині для зустрічей з молоддю.
Архіпастир закликав отців підтримати авторський проект Волинської єпархії УПЦ третій Всеукраїнський благодійний фестиваль духовної пісні «Волинський благовіст», котрий відбудеться 27 травня на стадіоні «Авангард».
Під час зборів секретар єпархіального управління протоієрей Миколай Бондарук, у свою чергу, нагадав усім про місію священнослужителів у сучасному світі.
Також на зборах були розглянуті питання щодо реалізації місіонерських та соціальних проектів.
Про реорганізацію єпархіальних відділів та місіонерську роботу у благочиннях розповіли голови молодіжного та інформаційно-просвітницького відділів єпархії ієродиякон Ніфонт (Омельчук) і протоієрей Валентин Марчук.
На завершення зборів митрополит звернувся до духовенства з закликом до ревного виконання своїх обов’язків та до активізації просвітницької діяльності і соціального служіння на парафіях