Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.02.2012. РІВНЕ. Розпочав роботу Православний молодіжний сайт Рівненщини

За благословінням архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія в мережі інтернет розпочав роботу Православний молодіжний сайт Рівненщини. Керує проектом протоієрей Василій Романюк.
Мета сайту – об’єднати православну молодь Рівненщини і не тільки, донести інформацію про існування багатьох молодіжних напрямків, які об’єднує вище духовне спілкування, одна віра, таїнства і священноначаліє.
Розділи сайту створені спеціально для інтересів молоді. З життям молодих вірян Рівненської єпархії УПЦ можна познайомитись в розділі «Проекти», в якому надано інформацію про «молодіжки» що існують в єпархії, з’їзди православної молоді, волонтерську діяльність та паломництва. На сайті постійно додаються новини молодіжного православного життя Рівненської єпархії. В фотогалереї можна переглянути фотографії важливих подій, зустрічей, з’їздів та просто буднів православної молоді єпархії.
Структура сайту забезпечує двостороннє спілкування з відвідувачами сайту. Кожен може задати питання священику та отримати вичерпну відповідь. Поспілкуватися з колегами можна в розділі «Конференція». На даний час триває робота над відкриттям форуму на сайті, який дозволить молоді з різних населених пунктів єпархії обговорювати певні питання та подробиці майбутніх зустрічей.
Усі хто має бажання знайомитись, спілкуватись, підтримувати та матеріально допомагати, проявити себе в служінні Господу і Церкві, приєднуйтесь!

Адреса сайту — http://nika.rv.ua/, група Вконтакті