Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.12.2011. КИЇВ. Відбулась нарада відповідальних округів благочиння міста за роботу недільних шкіл

28 грудня, в конференц-залі офісу Всеукраїнської громадської організації «Лестивця» відбулась нарада відповідальних округів благочиння міста за роботу недільних шкіл. Нараду провів голова комісії церковного просвітництва благочиння міста священик Ігор Базаринський.
Робота була розпочата з підбиття підсумків акції, яка пройшла до свята Миколи Чудотворця, і в ході якої матеріальну допомогу отримали недільні школи міста Києва, а також деякі інші соціальні організації.
Далі увага була зосереджена на питанні розробки навчально-методичних програм для викладання у недільних школах дисциплін обов’язкового блоку. Одностайно було прийнято рішення про необхідність проведення серії навчальних семінарів для викладачів недільних шкіл міста з метою узгодження та вдосконалення існуючих програм з зазначених предметів. Для цього найближчим часом будуть залучені провідні фахівці.
На завершення зустрічі, відповідальні за недільні школи розказали, як відкриваються нові недільні школи, з якими стикаються проблемами. Мало місце обговорення можливості надання допомоги таким недільним школам.