Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.12.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Вчителі та вихованці Недільної школи відвідали обласну дитячу лікарню

19 грудня в день пам’яті Свт. Миколая Мирлікійського Чудотворця за благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, вихованці Недільної школи Свято-Покровського кафедрального собору і волонтерська група Гуманітарно-педагогічної академії відвідали обласну дитячу лікарню де привітали дітей і батьків зі святом Миколая. Група вручила дітям подарунки і продемонстрували цікаву виставу по тематиці свята.
Чисельні пацієнти, батьки а також головний лікар — В.Руда сердечно дякували дітям і волонтерам за свято, яке прикрасило і урізноманітнило сумні лікарняні будні, привнісши у серця радість та промінчик щастя.
У цей день після Богослужіння у кафедральному соборі і святкового ранку, який відбувся у нижньому храмі, діти, які були присутніми на Богослужінні, отримали від Святителя Миколая солодкі подарунки.
У це цікаве й веселе свято священнослужителі єпархії традиційно відвідали соціальні заклади: дома престарілих, дитячі притулки, інтернати, лікарні, привітавши усіх з днем пам’яті Свт. Миколая та, по силі можливостей, роздавши скромні подарунки.
Так за благословенням митрополита Антонія, протоієрей Петро Задвірний відвідав будинок культури, де з ініціативи благодійного фонду «Щедрику-Ведрику» проходила акція і святковий концерт для дітей-сиріт і школярів міста. Священнослужитель, привітавши усіх зі святом, передав присутнім благословення від владики Антонія і роздав святкові подарунки.