Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.12.2011. ШЕПЕТІВКА. Вихованці недільної школи відвідали інтернат

За благословенням єпископа Шепетівського і Славутського Діонісія у Міжнародний день інвалідів вихованці недільної школи Свято-Михайлівського кафедрального собору разом з організацією православної молоді Шепетівки з ініціативи та за підтримки єпархіального відділу по роботі з молоддю відвідали Ізяславську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів для дітей з наслідками поліомієліту та церебральним паралічем.
З вступним словом до дітей звернувся благочинний Ізяславського округу протоієрей Федір Пилипчук, після чого вихованці недільної школи у віршованій формі розповіли дітям – інвалідам про Бога, про його любов до людей, а особливо до дітей. Члени молодіжки провели захоплюючі конкурси та вікторини.
На останок до вихованців школи звернувся голова єпархіального відділу по роботі з молоддю протоієрей Богдан Никитюк. Він подякував діткам за увагу, ерудованість та кмітливість, пообіцявши частіше бачитись та спілкуватись з ними.
Після виступу всі діти отримали іконки та подарунки.
В свою чергу директор школи подякував усім за виступ, зауваживши, що доки є на світі люди, які прагнуть робити добро, то світ ще буде існувати.
Перед поверненням в Шепетівку діти та дорослі відвідали храм Різдва Христового м.Ізяслав.