Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.12.2011. ВІННИЦЯ. У храмах єпархії проводиться збір коштів для допомоги онкохворим дітям

За благословенняМ митрополита Вінницького і Могилів-Подільського Симеона, у храмах Вінницької єпархії проходить збір коштів для дітей, які перебувають на лікуванні у онкологічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. Всі кошти, зібрані православними віруючими, будуть перераховані на спеціальний рахунок для закупівлі медичних препаратів.
Збір коштів проводиться в рамках благодійної акції, яка проходить під гаслом: «Любов – це єдине, що можна дати іншому, нічого не відбираючи у себе». Вона відбувається під патронатом голови Вінницької обласної державної адміністрації М.В. Джиги, голови обласної ради С.П.Татусяка, вінницького міського голови В.Б. Гройсмана, народного депутата України Г.М.Калетника, митрополита Вінницького і Могилів-Подільського Симеона та радника голови Вінницької ОДА Родченко О.П.
Вінницька єпархія вже вдруге бере участь у організації благодійного заходу. Минулого року для онкохворих дітей було зібрано майже 300 тисяч гривен. Підсумки цього року буде оголошено 10 грудня під час благодійного вечора у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі імені М. Садовського.
Прес-служба Вінницької єпархії