Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.10.2011. ШЕПЕТІВКА. Блаженніший Митрополит Володимир поздоровив керуючого єпархією із Днем тезоіменитства

16 жовтня у день пам’яті преподобного Діонісія Печерського, єпископ Шепетівський і Славутський Діонісій, молитовно відзначив день свого небесного покровителя.
Цього дня Божественну літургію у Свято-Михайлівському кафедральному соборі м. Шепетівка очолив митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній.
Йому співслужили: архієпископи Білоцерківський і Богуславський Митрофан, Уманський і Звенигородський Пантелеімон, єпископи Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, Городницький Олександр.
Від імені Блаженнішого Митрополита Володимира, секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр привітав єпископа Діонісія з Днем тезоіменитства та подарував йому архієрейську панагію.
До привітань приєднались усі присутні архієреї, представники духовенства, місцевої влади, парафіяни та гості з інших єпархій.
По закінченні владика Діонісій висловив слова подяки архієреям та всім присутнім за теплі та щирі привітання і побажання.