Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.08.2011. ШЕПЕТІВКА. Єпископ Діонісій звершив святкову літургію у жіночий обителі праведної Анни

07 серпня, у день престольного свята у жіночому монастирі святої праведної Анни міста Славута Преосвященніший Єпископ Шепетівський і Славутський Діонісій очолив Божественну літургію.
Архіпастирю співслужили: архімандрит Роман (Кимович) намісник Свято-Різдво Богородичного Городищенського чоловічого монастиря та духовенство обителі.
Після євангельського читання владика звернувся до пастви із проповіддю про те, що у Бога можливо все. Якими б неймовірними нам не здавалися ті чи інші наші прохання вони здійсняться, якщо молитися з вірою. Особливо архіпастир наголосив на тому, що діти – це дорогоцінний дар Божий, за який слід дякувати Богу. Якщо ж їх немає, то не варто впадати у відчай, а звертатися до Творця за прикладом святих праведних Іоакима і Анни.
Після Божественної літургії відбувся подячний молебень та хресна хода. На завершення правлячий архієрей сердечно привітав вірян з престольним святом, на молитовну згадку про цей пам’ятний день подарував настоятельці обителі ігумені Євфимії (Дмитрук) образ Божої Матері, а усіх присутніх благословив іконками.