Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.08.2011. ЛЬВІВ. У домовому храмі, в якому моляться за мир, любов і злагоду серед православних звершена Божественна літургія

7 серпня в Неділю 8-му по П’ятидесятниці, в день свята Успіння праведної Анни, архієпископ Львівський і Галицький Августин звершив Божественну літургію у домовому храмі на честь ікони Божої Матері “Скоропослушниця”, що в с. Торчиновичі Старо-Самбірського району.
Владиці співслужили священнослужителі, що походять із західної України, і здійснюють пастирське служиння в Україні та Росії. Вже 11-й рік в цій домовій церкві звершується Божественна літургія, на якій, поза іншим моляться за мир, любов і злагоду серед православних в Україні та подолання церковного розколу.
Владика Августин виголосив проповідь на тему євангельського читання, а після Богослужіння привітав усіх з воскресним днем і на молитовну пам’ять благословив всіх образками Божої Матері “Спорительниця хлібів” і св. великомученика і цілителя Пантелеімона, а маленьким парафіянам подарував дитячі молитвослови та солодощі.
Прес-служба Львівської єпархії