Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.06.2011. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. У Шацькому районі освячено дорогу

13 червня відкрили два кілометри нового асфальтного шляху до урочища Гряда на ділянці дороги Вільшанка-Кошари-Залісся. На відкриття були запрошені священики Шацької округи. Чин освячення очолив благочинний прот. Микола Вихор йому співслужили протоієрей Олександр Черевко та протоієрей Олександр Кликоцюк.
На відкритті були присутні: перший заступник голови державної служби автомобільних доріг України Микола Генадійович Мездрін, голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Петрович Клімчук та голова Шацької районної державної адміністрації Володимир Степанович Найда. Вони з колишнім та нинішнім начальниками служби автомобільних доріг у Волинській області Ігорем Галащуком та Анатолієм Посполітакою оглянули новозбудований дорожній об’єкт та вручили шляховикам почесні нагороди та подарунки.
Мездрін також повідомив, що восени поточного року дорожники здадуть в експлуатацію ще одинадцять кілометрів дороги до села Пульмо і, таким чином, дорога Вільшанка-Кошари-Залісся набуде європейського вигляду.
Протоієрей Олександр Кликоцюк