Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.06.2011. ХУСТ. Вийшов перший номер газети «Православне Закарпаття»

10 червня, вийшов перший номер газети «Православне Закарпаття». Газета видається за благословенням Архієпископа Хустського і Виноградівського Марка. Нове видання складається з восьми сторінок, перша і остання сторінки – у повному кольорі. Газета зареєстрована як двомовна, але переважаюча кількість матеріалів друкується українською мовою. Тема першого номера: «Свята Трійця».
Газета «Православне Закарпаття» буде розвиватися згідно із своїм гаслом «Газета для всієї сім’ї», тобто буде друкуватися різнобічна інформація про життя православних парафій Закарпатської області, специфіку церковних традицій самого західного регіону України, оцінка сьогодення та аналітичні матеріали. Велика увага приділятиметься матеріалам для молодих сімей, а для дітей у газеті відведена окрема сторінка. Однією з цікавих є рубрика «Консультація», будуть даватися рекомендації стосовно церковного життя, а також відповіді на запитання парафіян.
Газета «Православне Закарпаття» розповсюджується поки що тільки у храмах Хустської Єпархії. Є можливість зв’язатися з редактором та придбати номер у Хустському Єпархіальному управлінні. У майбутньому планується надати можливість підписки на газету через відділення Укрпошти. Сподіваємося, що завдяки молитвам та підтримці православних християн газета буде розвиватися.
Головний редактор – протоієрей Іоанн Шандра