Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.05.2011. ЛЬВІВ. Владика Августин поздоровив старшого іподиякона храму з 30-ти річчям

29 травня у 6-у неділю після Пасхи, архієпископ Львівський і Галицький Августин очолив Божественну літургію в Свято-Георгіївському храмі міста.
Владиці співслужило єпархіальне духовенство.
За богослужінням владика Августин звернувся до віруючих з архіпастирським словом.
Після літургії, в зв’язку з 30-ти річчям старшого іподиякона Олексія (Алана) Дзігоєвв, архієпископ Августин вручив йому нагороду Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира орден Нестора Літописця ІІІ ступеню і нагородив його своєю благословенною грамотою.
У благословення владика Августин подарував Олексію ікону святителя Олексія Московського і просфору, на якій під час літургії були вийняті часточки за раба Божого Олексія і його сродників.
З першого дня перебування архієпископа Августина на Львівській кафедрі, Олексій Дзігоєв ніс послух старшого іподиякона.
У вітальному слові владика відзначив велику заслугу Олексія у створенні команди іподияконів та у її вишколі. Він зауважив, що до цього служіння у юнака покликання і Божий дар, і закликав молодих іподияконів рівнятися на Олексія і прагнути досягти таких же успіхів. Також він висловив свою глибоку вдячність батькам Олексія, які змогли виховати такого вірного служителя Святої Православної Церкви.
Прес-служба Львівської єпархії