Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.05.2011. МІЖГІР‘Я. Нагороджено переможця конкурсу на кращий твір у місцевій школі

За благословенням архієпископа Хустського і Виноградівського Марка у Міжгірській ЗОШ І-ІІ ступенів Місіонерським відділом єпархії було проведено письмовий конкурс на тему «Культура і Слов’янська письменність» присвячений дню пам’яті Святих Рівноапостольних Кирила і Мефодія. У конкурсі взяли участь учні 6 – 9 класів, які представили журі дев’ять конкурсних робіт. У творах учасники широко розкрили цікаві духовно-моральні теми.
26 травня відбувся урочистий захід нагородження переможця та учасників конкурсу, на якому були присутні прот. Іоанн Коротков (Голова Молодіжного та Місіонерського відділів Хустської Єпархії), ієрей Сергій Панько (настоятель Св. Вознесенського храму с. Голятин Міжгірського р-ну), Михайло Іванович Шагур (Директор Міжгірської ЗОШ І-ІІ ст.), вчителі та учні.
Переможницею конкурсу стала учениця 8 класу школи Мяр‘яна Куруц, яку було нагороджено архієрейською грамотою та грошовою премією. Приємно було почути твір-переможець прочитаний автором. Всі інші учасники конкурсу отримали благословення та грошові премії.
Сайт Молодіжного та Місіонерського відділів Хустської Єпархії