Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.05.2011. КИЇВ. Синодальні молодіжний і соціальний відділи УПЦ організували благодійну акцію «Взорви радостью повседневность!»

22 травня в Київському Національному Ботанічному саду імені М.М.Гришка з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира пройшла акція в підтримку розвитку Всеукраїнського волонтерського руху «Взорви радостью повседневность!». Виручені від акції кошти організатори спрямували на допомогу дітям: онкохворим, сиротам і позбавленим батьківського піклування, а також інвалідам і людям похилого віку.
Кияни та гості столиці ознайомилися з різними напрямками волонтерського руху в Україні та змогли приєднатися до них в якості волонтерів.
Художники, дизайнери, майстри рукоділля організували благодійну виставку-продаж на території Ботанічного саду. Також бажаючі змогли спробувати свої сили в театральному мистецтві, ліпленні, плетінні іграшок. Гості стрибали на батутах і грали в футбол, а сімейні пари з дітьми брали участь у поєдинках сумоїстів, естафетах, конкурсах і навіть екстремальних розвагах від скаутів.
ДОВІДКА: Акція в підтримку розвитку Всеукраїнського волонтерського руху «Взорви радостью повседневность» традиційно проходить в Києві на території Свято-Троїцького Іонинського монастиря та Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка.
Організатори акції: Синодальний відділ у справах молоді при Священному Синоді УПЦ, Синодальний відділ благодійності та соціального служіння при Священному Синоді УПЦ, Молодіжний волонтерський рух «Молодь небайдужа!» та Православні скаути України.