Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.05.2011. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Єпископ Феодосій взяв участь в посадці пам’ятної алеї в регіоні постраждалому від аварії на ЧАЕС

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій взяв участь в посадці дерев біля школи селища Красятичі, адміністративного центру Поліського району Київської області, який більш за інших постраждав від аварії на Чорнобильській АЕС.
У посадці пам’ятної алеї, яка була приурочена 25-річчю Чорнобильської катастрофи, також взяли участь заступник Київської обласної державної адміністрації Т. Подашевська, заступник Міністра Кабінету Міністрів України В. Сиротін, депутати Київської обласної ради, керівники Поліської та Іванківської районних державних адміністрацій.
Після посадки алеї відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика на території Володарського учбово-виховного об’єднання школа — дитячий садок. Майданчик був побудований за сприяння губернатора Київської області А. Присяжнюка до ювілею десятиліття заснування школи.