Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.02.2011. КИЇВ. Предстоятель Української Православної Церкви відзначив церковними орденами співорганізаторів Благодійного різдвяного ярмарку

11 лютого, Блаженніший Митрополит Володимир у своїй предстоятельській резиденції прийняв співорганізаторів Благодійного різдвяного ярмарку «Три мішечки. Від Миколая до Різдва».
Блаженніший Владика подякував присутнім за співпрацю у відродженні традицій проведення ярмарків та відзначив їх церковними орденами. Зокрема, Первосвятитель нагородив орденами святителя Миколая Чудотворця «За благодійність» міністра культури і туризма України Михайла Кулиняка, народного депутата України Юрія Бута, керівника адвокатського бюро «Адвокат» Ігоря Сєркова та орденом святої великомучениці Варвари директора Всеукраїнського благодійного фонду «Дорога майбутнього» Любов Полєжай.
У свою чергу Михайло Андрійович Купиняк відзначив внесок Блаженнішого Владики у справу відродження забутих традицій, оскільки саме з Його благословення був започаткований і проведений благодійний різдвяний ярмарок «Три мішечки. Від Миколая до Різдва» та запевнив, що й надалі допомагатиме в організації подібних проектів.