Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.01.2011. КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир вручив церковні нагороди співорганізаторам Благодійного різдвяного ярмарку

19 січня, Предстоятель Української Православної Церкви у своїй резиденції у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі вручив церковні ордени меценатам та благодійникам, котрі сприяли проведенню різдвяного ярмарку «Три мішечки. Від Миколая до Різдва».
Спершу, Митрополит Володимир подякував голові КМДА Олександру Попову за допомогу в організації Благодійного ярмарку, а також поздоровив його із минувшим 50-річчям. За заслуги перед Українською Православною Церквою Блаженніший Владика нагородив його орденом святого рівноапостольного князя Володимира І-ступеню.
Далі Первосвятитель вручив ордени святителя Миколая Чудотворця іншим співорганізаторам ярмарку. Зокрема, це заступники голови КМДА Руслан Крамаренко та Олександр Пузанов, начальник Головного управління внутрішньої політики КМДА Марина Хонда.
Благодійний різдвяний ярмарок «Три мішечки. Від Миколая до Різдва» проходив з 16 грудня 2010 року по 9 січня 2011 року на столичному Майдані Незалежності. Головна мета ярмарку – профінансувати нагальні потреби 7 вітчизняних дитячих будинків.
Також нагадаємо, що впровадження Ордену Української Православної Церкви Святителя Миколая Чудотворця «За благодійництво» було ухвалено на засіданні Священного Синоду 23 грудня 2010 року (журнал № 36).