Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.10.2010. МАДРИД. Архієпископ Симеон звершив Божественну літургію у столиці Іспанії

24 жовтня архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон, перебуваючи з візитом у Іспанії, звершив Божественну літургію на парафії Різдва Христового у Мадриді. За літургією Владиці співслужили – настоятель парафії священик Андрій Кордочкін, протоієрей Миколай Данилевич, а також молилося понад 150 парафіян, які заповнили все приміщення храму.
Після богослужіння архієпископ Симеон звернувся до вірян зі словом, в якому розповів про значення Святого Причастя для християнина. Владика також побажав допомоги Божої нашим співвітчизникам та всім православним християнам, що проживають та працюють у Іспанії, допомоги Божої в їхньому нелегкому заробітчанському житті. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимир архієпископ Симеон передав парафії часточку мощів священномученика Володимира (Богоявленського), Митрополита Київського і Галицького (+1918 р.), а також ікону Пресвятої Богородиці Казанської.
Після літургії прихожани мали можливість особисто поспілкуватись з владикою. Того ж дня архієпископ Симеон відбув до південно-іспанського міста Малага. Перебування української церковної делегації у Іспанії продовжиться до 26 жовтня.