Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.10.2010. КИЇВ. Предстоятель Української Православної Церкви відправив заупокійну літію за загиблим у ДТП у Дніпропетровській області

13 жовтня Блаженніший Митрополит Володимир, після освячення Спасо-Преображенського храму у Голосіївському районі столиці, відправив у ньому заупокійну літію за загиблими у ДТП у Дніпропетровській області.
Також Первосвятитель надіслав листи зі співчуттям голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександру Вілкулу та архієпископу Криворізькому і Нікопольському Єфрему.
А сьогодні вночі, за благословенням Блаженнішого Владики, секретар Предстоятеля УПЦ єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр відправив заупокійне богослужіння у Свято-Миколаївському храмі, що при Митрополичіх покоях.
ДТП, яке назвали найстрашнішим за роки незалежності України, сталося на одному із переїздів перегону «Нікополь-Марганець», поблизу села Максимівка Нікопольського району Дніпропетровської області. За попередніми даними, в аварії загинули 43 особи, ще 8 знаходяться у лікарнях.