Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.10.2010. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав з ювілеєм працівників стоматологічної поліклініки

Вельмишановний Романе Степановичу!
У день 50-річного Ювілею Хмельницької обласної стоматологічної поліклініки сердечно вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників ХОСП зі святом!
У сьогоднішній святковий день хочу сказати Вам багато теплих слів, адже Ви — лікарі-стоматологи й молодший медперсонал, часто нехтуючи власним спокоєм і здоров’ям, щоденно приходите на допомогу сотням людей!
Ваша благородна щоденна праця, сповнена милосердя й терплячості, за що Ви користуєтеся незмінною любов’ю та повагою хмельничан.
Завдячуючи високому професіоналізму медичних працівників ХОСП, сьогодні вдалося зробити помітний крок уперед у багатьох напрямках: поліклініка оснащена новими машинами, сучасним рентген обладнанням, спеціалісти використовують у роботі найсучасніші матеріали.
У сьогоднішній святковий день, говорячи про те, що здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти кожного, хто присвятив своє життя служінню ближнім, хочу додати і те, що результат лікування хвороб тілесних у великій мірі залежить від душевного стану як хворого, так і того, хто його лікує. Тож, не забувайте віддавати належну увагу власній душі!
Вітаючи Вас зі святом, пригадую житіє Прп. Пімена Багатохворобливого Печерського, який, наставляючи братію, неодноразово казав, що не лише людині, яка хворіє і терпеливо переносить страждання прощаються гріхи, але й у такій самій мірі Господь оставляє провини і тому, хто терпеливо лікує хворого – які важливі слова і як необхідно нам усім їх частіше згадувати!..
Тож, від імені Православних віруючих мешканців міста й області висловлюю усім працівникам Хмельницької обласної стоматологічної поліклініки безмежну вдячність за повернуте здоров’я й радість, за глибокі знання й досвід, за співчутливе, щире, відкрите серце й золоті руки, за Вашу готовність якнайшвидше прийти на допомогу!
Від усієї душі бажаю Вам і Вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я та наснаги у нелегкій, але благородній справі! Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!
У цей світлий і радісний день від чистого серця бажаю Вам доброго здоров’я, кріпості сил і бадьорості духу!
Нехай кожен новий день у Вашому житті буде особливим і неповторним, а кожна прожита мить, уходячи у вічність, осяяна світлом щастя і радості. Молюсь, щоби Всемогутній Бог допомагав Вам нести свій життєвий хрест на користь людям і на радість усім тим, хто Вас любить і шанує!

З повагою
Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ
08.10.2010