Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

04.10.2010. БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Митрофан мав зустріч з губернатором Київської області

1 жовтня, в приміщенні Палацу культури ВАТ «Росава» відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Присяжнюка Анатолія Йосиповича з керівництвом та інтелігенцією міста Біла Церква. У заході взяв участь, архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан.
Під час зустрічі губернатор області ознайомив присутніх з досягненнями в економічній та соціальній сферах життя, а також вказав на проблеми, які ще залишаються та потребують свого вирішення.
Зі словом привітання до присутніх звернувся також архієпископ Митрофан, який вказав на важливість духовного відродження Київської області, зокрема Білоцерківщини. «Останнім часом встановилися добрі відносини між єпархією та органами державної влади»,- відзначив владика, як приклад він вказав на важливість впровадження у багатьох навчальних закладах Київщини викладання курсу «Біблійна історія та християнська етика». Владика закликав усіх сумлінно та добросовісно трудитися для покращення духовного та матеріального добробуту міста Білої Церкви. Наприкінці своє промови архієпископ Митрофан передав благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира голові Київської облдержадміністрації А.Присяжнюку, керівництву міста та всім присутнім з побажанням помочі Божої у трудах та досягненні нових звершень.