Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.09.2010. РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ. Секта Сандея Аделаджи «Посольство Боже» окуповує землі сільськогосподарського призначення та влаштовує «концтабори» для наркоманів

Згідно свідчень православної громадськості села Завалля Млинівського району області в теперішній час відбувається колонізація сільських земель сумнозвісною київською сектою громадянина Нігерії Сандея Аделаджи « Посольство Боже». Під прикриттям гуманітарної програми відродження села, як кажуть на запитання сектанти, проводиться скуповування землі у спадкоємців земельних паїв. Натомість згідно за свідченням місцевого землеупорядника такі дії носять протизаконний характер. Землі які скуповують прибічники Аделаджи юридично належить людям похилого віку, що у більшості вже повмирали. Його дивує, чому так званий реабілітаційний центр звертається з проханн6ям придбання землі не до сільради, а до родичів спочилих. Це зрозуміло. Адже згідно закону землі власникыв які повмирали переходять до відання до сільради Завалля. Отже відомо , що багато наслідників землевладарів не оформлювали належні документи у сільській раді. Гроші, що сектанти пропонують за паї не відповідають реальній собівартості української землі, а лише є прикриттям та страхуванням від можливих конфліктів з родичами спочилих землевласників. Так наприклад за 70 соток землі сектанти пропонували людям лише 2 тисячі гривень.
Зокрема як свідчать місцеві жителі, сектанти, що себе відрекомендували сільській владі як сили, що опікуються майбутнім українського села мають досить дивну поведінку. Жодному з жителів Завалля не вдалось потрапити на подвір’я, що контролює «Посольство Боже». Як свідчить місцевий лісник , одного разу на прохання дати пити води, натомість у відповідь почув вимогу негайно покинути подвір’я.
Підопічні реабілітаційного центру виглядають зазомбованими. У жителів села взагалі виникає підозра щодо здорового способу життя осіб перебуваючи. Табір наркоманів охороняється вишколеними головорізами охоронцями. На запитання для чого потрібні охоронці які поводять себе доволі розкуто. Організатори дали відповідь, що вони потрібні для наглядання!!!. Тобто ніякої реабілітаційної діяльності не відбувається. Людей з слабкою психікою та силою волі обдурюють сектантськими казочками замість будь якого лікування , а також використовують як безплатних рабів на сільськогосподарських роботах. На запитання чому замість реабілітації «пацієнти» працюють з ранку до ночі у полі та на господарстві керівники сектанти пояснюють, що це лише для змоги утримання та годування власне самих наркоманів. Згідно за логікою відповіді на п’ятеро наркоманів припадає десять свиней. Також відомо, що в багатьох випадках повернувшись до рідних домівок ніхто із так званих пацієнтів реабілітаційного центру не покидає поганих звичок. Таким чином маскуючись під програми відродження села та реабілітації наркозалежних відбувається поглинання сектою Аделаджі українського села та культурного – історичного простору держави.