Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.09.2010. ВІННИЦЯ. Колишній настоятель острожського храму, а тепер «єпископ» Онуфрій Хаврук висувається на вибори до облради від націоналістів

Конференція обласної організації «Свобода» висунула кандидатів до обласної ради — 45 осіб. Під другим номером у списку — «єпископ Вінницький і Брацлавський» УПЦ КП Онуфрій (Хаврук).
Заступник голови обласної організації «Свобода» Олексія Фурмана вважає, що за останній рік підтримка свободівців на Вінниччині суттєво зросла.
«Люди більше не вірять тим політичним силам, які зрадили їх, забезпечивши «тушками» антиукраїнську більшість у парламенті України. Подоляни усвідомлюють, що, окрім націоналістів, ніхто не зможе захистити їхні права у місцевих радах», — наголосив він.
Саме з таким пафосом до влади прийшла націонал-соціалістична партія Адольфа Гітлера у Німеччині в 30-х роках минулого століття.
Цікаво, що пан Хаврук який зрадив своїх вірян у Острозі, за спинами котрих чинив переговори з злодійським «Київським патріархатом» тепер йде на вибори як особа ,що буде боротися з «тушками». Парадокс, «тушка» церковна з «тушками» політичними боротися йде!?