Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.08.2010. ЛЬВОВ. Синод Украинской Правоверной Греко-католической церкви обратился к Президенту В.Ф.Януковичу с воззванием пресечь узаконивание геев и ювенальной юстиции

Президенту України В.Ф. Януковичу
Прем’єр-міністру України М.Я. Азарову
Міністрам України
Депутатам Верховної Ради України
Голові СБ України
Генеральному Прокурору України
Вельмишановний пане Президенте, Прем’єр-міністре, Міністри, Народні депутати, Голово СБУ та Генеральний Прокуроре,
звертаємося до Вас з наполегливим закликом, щоб Ви в цих, вирішальних для України, хвилинах зберегли суверенітет Української держави і сказали чітке НІ гендер-гей законодавству та ювенальній юстиції!
Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту свідомо вчинило задля грошей зраду Батьківщини і 6 серпня 2010 року дало Верховній Раді на схвалення закон України «Про загальнодержавну цільову соціальну програму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2016 року». В цьому законі запозиченому з Європейського Союзу чітко говориться про т.зв. гендерну рівність, подолання гендерних стереотипів і т.п. … а передусім тут йдеться про створення т.зв. національного гендерного бюро разом з цілою системою паралельної гендерної структури виконавчої влади і з системою кар за т.зв. гендер-гей фобію! Ця паралельна структура влади буде підпорядкована не українській владі, але прямо владі ЄС! Це пряма атака на втрату автономності, незалежності, суверенітету Української держави. Це є зрада Батьківщини!
Схваленням вищевказаного закону українська влада зрікається свого суверенітету і передає владу Європейському Союзу і лесбіянкам!
Крім того Міністерство сім’ї, молоді та спорту перед Вами, пане Президенте, і всіма міністрами і народними депутатами навмисно затаїло і свідомо і протизаконно не визначило, що включає в себе т.зв. гендерна рівність, гендерні стереотипи і гендерні закони. Отож, йдеться про втрату здорового глузду через узаконення всіх гомосексуальних збочень і морального розкладу суспільства!
Неприпустимим є, щоб депутати Верховної Ради голосували за закон, в якому не є чітко регламентовані і визначені поняття!
В ЄС це поняття гендер, однак, є чітко визначено і означає: узаконення гомосексуальних «шлюбів», пропаганда гомосексуалізму в школах, культурі, позбавлення прав батьків на виховання дітей і впровадження покарання за т.зв. гомофобію. (напр.: коли батько буде захищати свою дитину від гомопропаганди).
Шановний пане Президенте, Прем’єр-міністре, міністри, народні депутати, Голово СБУ та Генеральний Прокуроре, перед цілим українським народом, якому Ви присягали на вірність і якому ви служите, просимо Вас, не дозвольте геноцид України через гендер-гей та ювенальну юстицію! Не дозвольте втратити суверенітет Української держави через передання влади структурам Європейського Союзу на основі поданого Вам закону «Про загальнодержавну цільову соціальну програму забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2016 року!»
Не дозвольте, щоб Вами і українським народом керували лесбіянки, які згідно цих запропонованих законів не будуть вибрані, але прямо призначені. План ЄС є через цю гендерну структуру просунути гей-ЛГБТ антицінності на території України і так впровадити так звану гомодиктатуру.
З належною пошаною і молитвою за Вас
Постійний Синод єпископів УПГКЦ
+Методій ЧСВВр
+Маркіян ЧСВВр
+Самуїл ЧСВВр
+Ілля ЧСВВр