Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.08.2010. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Блаженніший Митрополит Володимир прийняв участь в урочистих заходах з нагоди Дня незалежності України

19 серпня, Предстоятель Української Православної Церкви відвідав місто Обухів (Київська область), де взяв участь в урочистих заходах з нагоди 19-ї річниці Незалежності України. Святкові заходи відбулися на місцевому спортивному комплексі.
Тут, просто неба, Блаженніший Владика у співслужінні єпископів Переяслав-Хмельницького Олександра та Васильківського Пантелеімона відправив подячний молебень, по завершенні якого привітав чисельне зібрання із святом Преображення Господнього та наступаючою черговою річницею Незалежності України.
«Нехай Бог Великий буде завжди із усіма нами, з нашою Державою, з тими, хто Його шукає і не шукає, з тими, хто Його знає і хто ще не знає. Нехай у нашому житті частішими будуть зустрічі із Богом і частіше нам сяє присносущне світло Преобразившогося Господа», — сказав він.
На святі також були присутні: віце-прем’єр-міністр Віктор Тихонов, Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, Голова обласної ради Олександр Качний, Голова Обухівської районної державної адміністрації Ігор Рафальский, Обухівський міський Голова Володимир Мельник та інші високопосадовці.
За заслуги перед Українською Православною Церквою Владика Володимир відзначив губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка орденом Святого великомученика Георгія Побідоносця.
Після цього відбувся святковий концерт за участю вітчизняних артистів та художніх колективів.