Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

07.07.2010. БЕРДЯНСЬК. Блаженніший Митрополит Володимир звершив чин закладення каплиці в ім’я святого рівноапостольного князя Володимира на території Бердянської Коси

6 липня, у день вшанування Володимирської ікони Божої Матері, Блаженніший Митрополит, у співслужінні єпископів Бердянського і Приморського Єлисея та Переяслав-Хмельницього Олександра (секретар Предстоятеля УПЦ), а також духовенства єпархії, звершив чин закладки першого каменя у фундамент каплиці святого рівноапостольного князя Володимира.
Вона буде побудована на території пансіонату «Славутич», що розташований в середній частині природного заповідника — Бердянської Коси.
Ініціатива будівництва належить директору ВАТ «Азовтурінвест» Малько Володимиру Філіповичу. В урочистій церемонії взяли участь керівники та співробітники пансіонату, а також гості, що відпочивають.
Після богослужіння Предстоятель Української Православної Церкви побажав присутнім заступництва святого рівноапостольного князя Володимира, а також звернувся до присутніх зі словом архіпастирської настанови.