Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.07.2010. ЛУЦЬК. НСЖУ прийняла у свої лави прес-секретаря єпархії

Нещодавно на засіданні секретаріату обласної організації Національної Спілки журналістів України було затверджено рішення первинних організацій щодо прийому нових членів НСЖУ.
Творчу Спілку поповнили редактор відділу сільського життя газети «Волинь» Сергій Наумук та прес-секретар Волинської єпархії УПЦ о. Валентин Марчук. Його добре знають і читачі багатьох видань як автора публікацій на теми релігії та духовності, й глядачі та слухачі краю як ведучого духовної телепрограми «Дзвони Волині» на каналі «Нова Волинь», телепрограми «Благодатна купель» на «Аверсі» та радіопередачі «Православне слово» на Волинському радіо. Про успіхи о. Валентина у співробітництві із засобами масової інформації схвально відгукнулися головний редактор «Волині-нової» Степан Сачук, головний редактор газети «Вісник і Ко» Євген Хотимчук, головний редактор Волинського радіо Лариса Віліщук та інші.
Членські квитки цього дня вручили також редакторові районної газети «Шацький край» Віктору Грицюку, відповідальному секретареві Ліані Мисюриній, операторові комп’ютерної верстки Олександру Хропоту. Трьома новими членами поповнилася й первинна організація НСЖУ газети «Сім’я і дім».
Валентина ШТИНЬКО
Газета «Волинь»