Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.05.2010. КИЇВ. Вітаємо із 18-тою річницею Предстоятельського служіння — Блаженнішого Митрополита Володимира

27 травня виповнилась 18-та річниця обрання Митрополита Володимира Предстоятелем Української Православної Церкви.
Вітати Архіпастиря із 18-річницею обрання Його Предстоятелем Української Православної Церкви була велика чисельність бажаючих.
Так у своїй резиденції в Києво-Переській Лаврі Блаженніший Митрополит Володимир прийняв голову Синодального відділу «Церква і культура» ігуменю Серафиму (Шевчик) та директора Національного Києво-Печерського культурно-історичного заповідника Марину Громову. Гості піднесли в дар Владиці образ святителя і чудотворця Миколая та побажали багатьох років мудрого керування Христовою Церквою. Також привітати із черговою річницею Первослятительського служіння прийшли співробітники Київської Митрополії.
Співробітники канцелярії на чолі із її діловодом ігуменом Аркадієм (Демченком) поздоровили Блаженнішого Митрополита Володимира із 18-річницею Його Первосвятительського служіння. У вітальному слові гості подякували Блаженнішому Владиці за довіру і можливість працювати під його Предстоятельським омофором та побажали йому міцного здоров’я та довгих років життя.
Прес-служба УПЦ, на чолі із її керівником В.Анісімовим приєднується до поздоровлень, котрі надійшли в адресу Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира і бажає своєму наставнику міцного здоров’я, наснаги і соломонової мудрості.
Многіє Вам літа! Шановний Владико – Митрополит Володимир.