Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

20.05.2010. ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт отримав диплом «Патріот України»

Завдяки опитуванню серед органів державного управління та ділових кіл України, були визначені представники ділової еліти, яким надана гідність носити звання «Патріота України ». Серед яких аграрії, підприємці, промисловці, транспортники, енергетики, будівельники, представники освіти і науки, діячі культури, працівники охорони здоров’я. На свято був запрошений і архіпастир Волинської землі владика Ніфонт.
У рамках міжнародного проекту «Україна й українці — цвіт нації, гордість країни» на урочистій церемонії лауреатам вручено нагрудний знак — орден «Патріот України», диплом «Патріот України» за проявлений патріотизм та бездоганне служіння Україні, а також Книгу Пошани, де розміщена інформація про лауреатів — видатних діячів нашої держави. Таку нагороду у Києві вручили керуючому Волинською єпархією митрополиту Луцькому і Волинському Ніфонту. Владика-митрополит подякував організаторам за визнання і закликав на присутніх Боже благословення.
Метою проведення акції є сприяння міжнародному визнанню позитивної ролі лідерів і ділових особистостей, формування та зміцнення позитивного ділового іміджу краян на Батьківщині та поза її межами, відродження народних традицій у всіх сферах діяльності, встановлення конструктивного діалогу між вітчизняними виробниками, науковцями, діячами науки, освіти і культури з представниками владних структур і громадськістю, активізація ділових відносин між Україною і українською діаспорою та створення гідного іміджу України у всьому світі.